Max Kommunikation
MAX Kommunikation
Tine Vorting
Sortedam Dossering 101, 3. lejl. 4
2100 København Ø
Tlf: +45 20782895
Email: tine(at)maxkommunikation.dk

Velkommen til MAX KommunikationEn god kommunikation giver hul igennem og er nødvendig, hvis man vil have sine budskaber ud, både når det skal målrettes pressen, organisationen, medarbejderne eller kunderne. MAX Kommunikation hjælper jer med at formidle budskabet, så jeres målgrupper finder det interessant. Vi rådgiver jer også i valg af kommunikationskanaler - elektroniske, trykte eller sociale medier - så I er sikre på, at jeres målgrupper opdager budskabet.

Vi er et full-service bureau, der løser kommunikationsopgaver på baggrund af stor faglig viden og erfaring med medier, målgrupper og virkemidler.

Hos MAX Kommunikation er der ingen dyre mellemled. Derfor kan bureauet være konkurrencedygtigt og tilbyde sine kunder favorable priser.

MAX Kommunikation er grundlagt af Tine Vorting.MAX Kommunikation er officiel TYPO3 hjemmeside leverandør og samarbejdspartner med Væksthuset, København. Vi kan tilbyde BASIS TYPO3 webløsninger til farvorable priser og har flere former for kommunikationspakker - læs mere om vores pakker til web.


Kunderne siger:"Tine Vorting er særdeles kompetent til de ting, hun giver sig i kast med. Hun overholder med dødbringende præcision sine aftaler og deadlines. Hun arbejder hurtigt og løber aldrig tom for ideer til at få projekter bragt videre. Personligt er hun et varmt menneske med humor og gode samarbejdsevner. Her går du ikke galt i byen." Teamleder, Mogens Nies, HK/Privat.


?Tine Vorting er en dygtig og effektiv kommunikator. Vi har arbejdet sammen gennem en del år, og hun har altid udvist forståelse for den kontekst, opgaverne skal løses i. Tine Vorting leverer fine og gennemarbejdede artikler med et solidt fokus på det vigtige. Samtidig har hun et overblik og erfaring, der gør hende i stand til at udvikle og nyvinkle emnet. Endelig er Tine Vorting behagelig og sjov at arbejde sammen med.? Miljøchef Lone Alstrup, EmballageIndustrien.